Best cheap domain hosting registration web

Find out What's Going On

Godaddy: hosting, domeinnaam registreren, websites

    * Plus ICANN fee of € 0,14 per year.

    Eén GRATIS .COM, .COM.MX, .COM.BR, .CA, .UK, .CO.UK, .CO, .NET of .ORG bij aankoop van een nieuw plan voor 12, 24 of 36 maanden. Voeg de domeinnaam aan je winkelwagen toe voordat je de aankoop afrondt en selecteer een duur voor het domein die gelijk is aan of korter is dan de duur van je pakket als je in aanmerking wilt komen voor het gratis domein. Als je een domeinnaam koopt voor een langere termijn dan de termijn van je pakket, dien je de aanvullende registratietermijn te betalen tegen het dan geldende tarief. Kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen, kortingen of promoties. Het aanbod van een gratis domein geldt uitsluitend voor de eerste aankooptermijn. Na de eerste aankooptermijn worden domeinen die via dit aanbod zijn gekocht verlengd tegen de dan geldende verlengingskosten.

    Verkoop/introductieprijs alleen geldig voor de eerste aankooptermijn. De verlengingsprijzen van dit product kunnen worden gewijzigd.

    Producten worden tot opzegging automatisch verlengd. Je kunt de functie voor automatisch verlengen uitschakelen via je GoDaddy-account.

News Best cheap domain hosting registration web